Friday, 23 December 2011

Result PMR


Hyep , lama jgk ya ak tak update blog nih. Berhabuk suda. Fuhhh... fuhhh. Okeh, hilang suda habuk nih. Hihihi. Actually bkan ak sngaja tak update tapi ak tatau nk update apa. No wonder lah coz ak memang tak pandai sgt nk karang2 ayat nih. But now ak ada cta nk story at korang. Today, 22/12/2011 merupakan hari yg mendebarkan wat calon2 PMR 2011, termasukklah ak ! Fuhh, sebelum hari tuh pun ketaq abeh pala lutut, tambah2 time nk g amek result tuh. Tak pyah crita lah. Mcm2 rasa.. manis, masin, masam , pahit, tawaq, smua rasa. Time otw nk g amek result tuh, mlut ak terkumat-kumit bca surah al-fatihah nan suarah2 len. Ketaq weh. Ampa taw paa.. hehe. Msa msok area scola tuh rmai jgk la yg dah mai. tp tak ley amek result g. So kna tunggu dulu la. 
Dalam koi 11 kod, cegu panggil swoh queue amek result.  Time tuh tak tunggu dah la, dpat2 result, usha pnya usha ada A , A , A , A , B , B , B , B... 4a 4b. cun ark ? haha. A tuh for BM, KH, GEO, PI. B lak for BI. MATH, SEJ n SN. Huh , syok nya smpai tak terkata. Yalah, ak tak sangka plak coz result trial ak tak bpa elok. Alhamdulilah, wlaupun tak dapat straight A for PMR, syukur pass smua subjek. Pkah pun dpat result 4a 4b jgk, yg tak tahan nya smpai teyak2. haha TERover lebih lak ko pkah. Brutal pa nya hehe. Dayah lak klw tak silap ak 3a 4b 1c kod. Nisa ak lupa la. Yang ak tau dy ada 1a. Um na plak tak bpa memuaskan sgt c0z ada e. It okay na, SPM nanti anx wat yg terbaekkk yeah.
Um.. sampai2 ja uma, ak terus on fb. Huh ! rmai gila owg pakat update status sai PMR. Hhuhu. Ada yg happy, ada yg frust. Yg happy tuh mesti dpat rsult terbaekk pnya. Yg frust tuh tak pyah story la. Tak pa dik, spm nanti do the best ya dik. Hhuhu. Okeh , takat nih dulu la ak yg ak nk story at korang. Nanti klw ada cta yg nk distory, ak update ya. Bai


say: Result PMR taon nih pencapaian paling baik antara 4 taon yg lalu. Wahh, msok tv la. eRr , even result ak tak straight A, at least taon nih result paling okeh kan ? bangga la jgak :D

0 comments: